14 april 2024

Geslaagde promotiedag voor schaatstrainingsgroep DSO uit Epe

Geslaagde promotiedag voor DSO

Op 20 oktober 2018 heeft DSO een kennismakingsdag georganiseerd in het centrum van Epe. Op het plein voor de supermarkt Jumbo van Andel heeft Epe kennis kunnen maken met DSO en de schaatssport. Er was zelfs een heuse koek en zopie tafel ingericht, mogelijk gemaakt door Jumbo van Andel.

Wij willen via deze weg de Jumbo supermarkt met Erwin van Andel en het personeel ook hartelijk danken voor de fijne samenwerking!

Trainingsgroep DSO (door strijd ontstaan) heeft op dit plein een heuse schaatsbaan neer mogen leggen waar graag gebruik van gemaakt werd.

Op het moment dat de jeugd de baan zag liggen, wilden ze graag de schaatsen aan doen en op dat moment hadden de ouders tijd om hun boodschappen doen. Voor de ouders die het toch niet konden laten…. daarvoor was ook de gelegenheid om te schaatsen.

Hebben jullie deze dag gemist? En wil je het schaatsen toch proberen? Dat kan natuurlijk! Om te kijken of het schaatsen wat voor je is, bied DSO 3 proeflessen aan. De proeflessen worden georganiseerd op ijsbaan De Scheg in Deventer. Wij willen graag weten of je komt, zodat wij je kunnen aanmelden voor de proeflessen. Je kunt je aanmelden via: info@dso-epe.nl

Wil je meeschaatsen? word nu lid! en doe met ons mee.