19 mei 2024

Gradus Vos erelid D.S.O

Gradus Vos In de algemene leden vergadering van maart 2013 heeft het bestuur aan de leden het voorstel gedaan om Gradus te benoemen als erelid van D.S.O dit voorstel werd unaniem over genomen onder luid applaus, omdat Gradus hierbij niet aanwezig kon zijn is de huldiging uitgesteld tot het jubileumfeest van het 50 jarig bestaan van de vereniging.

Mede door zijn zonen Henri en Robin die lid waren is Gradus bij D.S.O terecht gekomen in het jaar 1994 kwam de naam van Gradus het eerst voor in de papieren, in de periode van bijna 20 jaar heeft Gradus vele functies gehad en werkzaamheden verricht, enkele van deze zal ik u niet onthouden.. Gradus is begonnen als materiaal beheerder en kwam al gauw in de redactie van het wak waar hij een positieve inbreng had ook de Koninginnedag optocht die door Gradus weer tot nieuw leven is in geblazen door martiaal en zijn (Willy Wortel) ideeën werden deze een groot succes o.a de grote “Vikingschaats”ook in het organiseren van feesten zoals jurydag,vrijwilligersdag,het opvallende bord aan de A50 met Olympisch kampioen Gerard van Velde, bij Gradus kon alles en wist overal wel iets moois van te maken maar toch zijn grootste passie is wel het organiseren van grote evenementen. Voorzitterschap van de 11H, Gradus zorgde hier ook weer voor de perfectie van deze tocht regelde een nieuwe startplaats bij de Jagerstee waar ook D.S.O weer baat bij had. Maar wat te denken van Epe On Ice na vele jaren geen natuur ijs moest er toch wat voor schaatsend Epe wat worden gedaan helaas geen rondje om de kerk wat Gradus zo graag wilde maar een overdekte baan in het Dr. Loeffpark.

Gradus vele jaren heb jij je tijd in D.S.O gestoken als bestuurslid en later heb je Bart van Amersfoort opgevolgd als voorzitter al die tijd hebben we je als een zeer sociaal, hulpvaardig en vooral een eerlijk en bewogen D.S.O man meegemaakt daarom willen de leden en het bestuur je hiervoor bedanken in de vorm van Erelid D.S.O

Wil je meeschaatsen? word nu lid! en doe met ons mee.