25 februari 2024

Het nieuwe schaatsseizoen 2018-2019 gaat bijna van start

Vanaf 13 oktober 2018 barst het schaatsseizoen weer los! Ook DSO begint dan weer weer met waar trainingen van jong tot oud.
De schaatstrainingen worden gehouden op ijsbaan de scheg in Deventer.

Trainingsavonden

DSO uit Epe traint op maandag en woensdag van 18.30-19.45 uur. Om de leden op hun eigen niveau te kunnen laten trainen werkt DSO samen met schaats -en skeelerclub de graafschap uit Lochem en ijsclub D.N.IJ. (de Nieuwe IJsbaan) uit Apeldoorn. Daardoor bieden wij ook vrijdagavond als trainingsmoment aan. Hier zijn trainers van D.N.IJ. aanwezig.

D.S.O.
Door Strijd Ontstaan ofwel D.S.O. is dé schaatsvereniging die in drie takken van de schaats sport actief is: hardrijden, marathon en recreatie. Uiteraard draait alles om schaatsen. Niet alleen in de winter zijn wij actief met het schaatsen. Zomers verzorgen wij de droogtraining in de bossen rond Epe, racefietsen en skeeleren.

Schaatsen is een sport waar je zowel individueel als in groepsverband veel plezier aan kunt beleven. In wedstrijden bij hardrijden gaat het uiteraard om de individuele prestatie. Om tot die prestatie te komen zijn echter de trainingen in teamverband van essentieel belang. Zonder trainingsmaatjes word je zelf niet sterker. Naast het trainen worden binnen D.S.O. ook neven activiteiten georganiseerd.

Heb je interesse om goed te leren schaatsen? Geef je dan op via info@dso-epe.nl

Wil je meeschaatsen? word nu lid! en doe met ons mee.