16 juni 2024

Inzell 2013

Inzell 2013

 

Zoals elk jaar gingen wij (DSO) weer op trainingskamp naar Inzell. Op zondag 27 oktober gingen we rond 6:30 weg uit Epe op pad met drie auto’s.

Onze groep bestond uit Roberto, Johnny, Willem, Michar, Nathalie, Daphne, Tess en Antoinet en natuurlijk onze geweldige verzorging Richard en Rietje.

Na een lange rit van 7 a 8 uur kwamen we aan op onze bestemming. Een mooi huisje op fietsafstand van de ijsbaan.  Nadat we al onze spullen hadden uitgepakt, had Rietje al weer lekkere pasta voor ons gekookt, waar we heerlijk van gesmikkeld hebben. ’s Avonds hebben we gezellig met elkaar in de woonkamer doorgebracht.

 Inzell 2013 (30)

De volgende ochtend begonnen we rond half 9 aan ons ontbijt, wat al helemaal weer verzorgd voor ons klaar stond. Rond 10 uur zijn we met z’n allen op de fiets gestapt voor onze eerste mountainbiketocht door de mooie omgeving. Het was ook stralend weer en in het zonnetje hebben we heerlijk gefietst. Na de fietsrit hebben we nog in korte broek en t-shirt buikspieroefeningen kunnen doen op het gras in de zon met 23 graden. Daarna heerlijk met ze alleen weer gegeten om ’s avonds weer op de fiets naar de ijsbaan te gaan om samen met Lochem en Dnij onze ijstraining te gaan doen.  Het was weer heerlijk mooi glij ijs, waar we deze week wel lekker op zullen trainen. ’s Avonds hebben we de filmpjes van de eerste ijstraining terug gekeken om te zien wat we allemaal nog konden verbeteren.

 

De volgende ochtend stond er weer een mooie maar zware fietstocht op programma. Over zanderige paadjes, stijle stukjes en zelf over paden die niet voor mountainbikes bedoeld waren, kwamen we na een avontuurlijke tocht weer moe maar voldaan terug bij het huisje.  Om ’s middags nog lekker met elkaar te voetballen, volleyballen of lekker te zonnen in de zon. Na weer een goed verzorgde maaltijd van Rietje waren we klaar voor de ijstraining. Dit keer met onze eigen groep die werd getraind door Poul. (trainer Lochem)

Inzell2013

De rest van de dagen hebben we elke ochtend mooie tochten gefietst. Zoals de bäckeralm en de Stoißer-Alm, Frillensee en nog veel meer tochten waarbij we van genoten hebben of heel er g hebben afgezien. Met nog een paar valpartijen met wat blauwe plekken, viel de schade allemaal reuze mee.

 

Ook hebben we natuurlijk nog wedstrijden gereden op het snelle ijs. Zo heeft Tess de supersprint gereden en Michar en Antoinet de pure sprint.

Tess reed 12,57 en 30,00 wat een mooi nieuw pr voor haar was. Voor Michar was dit de eerste wedstrijd ooit, dus hij reed daarom ook drie pr’s 12,20, 28,33 en 44,77. Antoinet reed nog geen pr’s in Inzell maar wel de snelste seizoenstijd op de 500m met 45,18.

 

Ook kende we natuurlijk naast de trainingen ook ontspannende momenten. Zoals een avondje naar het zwembad, waar we heerlijk twee uur lekker hebben gezwommen en van de glijbaan zijn geracet.

’s Middags even naar het dorp fietsen om een lekker Italiaans ijsje te gaan eten. Spelletjes spelen met elkaar  (ezelen) of gewoon lekker lui een filmpje kijken. Ook het uiteten gaan hoorde hier natuurlijk bij, wat zeer goed heeft gesmaakt.

 Inzell 2013 (76)

Op zaterdag 26 oktober gingen we in alle vroegte weer richting huis om rond 4 uur aan te komen bij de Mac  in Apeldoorn, om hier even te gaan eten. Aangezien we nog even moesten wachten voor onze spullen weer terug zouden zijn in Epe. Rond een uur of vijf was dan iedereen in Epe en kon iedereen na een zeer geslaagd trainingskamp waar we veel plezier hebben gehad, goed getraind hebben en zeer goed verzorgd zijn, weer moe maar voldaan naar huis toe.  Om nu in Nederland hard te gaan rijden en mooie dingen te laten zien bij zowel langebaan als de marathon.

 

Auf Wiedersehen Inzell! 

Wil je meeschaatsen? word nu lid! en doe met ons mee.