16 juni 2024

Mooie medaille oogst bij Deventer baankampioenschappen pupillen

Op 23 december, tijdens de baankampioenschappen pupillen in Deventer, deed DSO volop mee om de medailles. Tijdens deze pupillenwedstrijden deden Sam Bebelaar, Simon Wiegman, Ruben de Rijk en Wiebe de Rijk mee om de medailles.

Sam Bebelaar reed op 100 meter en een 300 meter sneller dan zijn snelste tijd die hij tijdens de clubkampioenschappen had gereden. Zijn nieuwe tijd op de 100 mtr is 16.10 seconden (was 16.30 seconden) en hij reed op de 300 meter 44.82 seconden (was 45.19 seconden)

Simon Wiegman verraste vriend en vijand met zijn eerste bronzen medaille bij de heren pupillen D. Simon reed zijn 2e wedstrijd (en zijn 3e en 4e afstand) in clubverband en voor het eerst een 500 meter. Beide afstanden reed Simon voortreffelijk.

Bij de heren pupillen C ging Rijk aan de haal met de eerste plaats. Met 2 strakke ritten op techniek, die qua tijd net boven zijn PR uit kwamen sleepte hij het goud binnen.

Bij de pupillen A ging Wiebe de Rijk als een speer op de 500 meter en waar zijn tegenstanders het lieten liggen zette hij verreweg de snelste tijd neer op de 500 meter en op de 700 meter de 2e tijd. Dit was voldoende om met de gouden medaille naar huis te gaan

 

Heren, allemaal van harte met deze mooie prestaties!

Voor uitslagen klik je op deze link.

 

 

Wil je meeschaatsen? word nu lid! en doe met ons mee.