25 februari 2024

Nieuwe kleding

Groeps foto

 

D.S.O. in nieuwe kleding outfit

Na 12 jaar waren de actieve schaatser van de schaatsvereniging D.S.O wel aan nieuwe schaatskleding toe. Echter financieel was de club niet bij machte om deze kosten uit de clubkas te financieren. D.S.O. kwam in gesprek met Gert en Welmoed Langevoort van IJsboerderij de “Horst”. De vader van Gert is één van de D.S.O. leden van het eerste uur terwijl zoon Jelle momenteel lid is. Zij wilden wel wat voor de club betekenen in het kader van nieuwe schaatskleding. Overeengekomen is dat ze 40 nieuwe kleding outfits sponsoren bestaande uit een jack, thermopak, overbroek en een winddicht schaatsjack. Er is voor een totaal nieuw design gekozen zodat de schaatsers op de ijsbaan goed herkenbaar.

In samenwerking met IJsboerderij de “Horst” is de kleurstelling van de kleding gekozen. Het groen is de kleur van het gras is waar een rode koe op staat die de melk geeft. Van deze melk wordt ambachtelijke boeren ijs geproduceerd, hetgeen ook op het logo duidelijk zichtbaar is. Als schaatsvereniging zijn wij dan ook erg blij dat IJsboerderij de “Horst” met het voorstel kwam om de club met kleding te sponsoren.

Als blijk van waardering voor deze prachtige outfit werd Welmoed Langevoort een boeket bloemen aangeboden namens alle leden van de schaats vereniging D.S.O.

Wil je meeschaatsen? word nu lid! en doe met ons mee.