21 april 2024

WORDT JIJ ONZE SCHAATSHELD? DSO EPE START MET PROJECT IJSHELDEN GROTE SCHAATSPROMOTIE

Het oer-Hollandse schaatsen verliest de laatste jaren aan populariteit. Om het tij te keren nodigt  DSO EPE samen met 30 andere ijsverenigingen uit de regio deze week 70.000 basisschoolkinderen uit om deel te nemen aan het project IJsHelden in De Scheg. Dit zodat kinderen zelf kunnen ervaren hoe spectaculair en razendsnel schaatssport is en de ijsverenigingen weer meer jeugdleden mogen verwelkomen.

 

Om daar verandering in te brengen start onze ijsvereniging DSO in samenwerking met andere ijsverenigingen, KNSB en De Scheg het grootste schaatspromotie-evenement sinds tijden: IJsHelden. Ruim 500 basisscholen worden deze weken bezocht door leden van ijsverenigingen.

 

Gratis lespakketten, clinics en toegang

De scholen krijgen diverse lespakketten en schaatsclinics aangeboden. De leerlingen ontvangen een papieren paspoort die zij gratis kunnen omruilen voor een echte IJsHelden pas. Hiermee kunnen de kinderen een paar keer gratis schaatsen bij De Scheg, proeftrainingen volgen bij de plaatselijke ijsvereniging, meedoen aan leuke activiteiten én sparen voor exclusieve IJsHelden polsbandjes. De kinderen worden uiteraard ook uitgenodigd om bij wedstrijden als de IJsselcup aanwezig te zijn om onze IJsHelden van nu aan te moedigen. Het gehele programma staat op www.descheg.nl/ijshelden.

IJsHelden unieke regionale samenwerking

Wordt jij onze schaatsheld???  Door deze unieke samenwerking tussen de regionale ijsverenigingen, KNSB, De Scheg en Volvo Nieuwenhuijse kan de jeugd zich dit winterseizoen heerlijk uitleven op de schaats en een IJsHeld in zichzelf ontdekken.”

 

Wil je meeschaatsen? word nu lid! en doe met ons mee.