13 juni 2024

DSO start schaatstrainingen op 16 oktober 2017

 

Op maandag 16 oktober DSO weer met de schaatstrainingen op IJsbaan de Scheg. Na een intensieve zomertraining krijgen onze leden langzaam weer de winterkriebels om het ijs op te gaan. De eerste leden hebben inmiddels al hun eerste rondes gemaakt op diverse ijsbanen in Nederland. Informatie over de trainingstijden volgen binnenkort.

Het voorbije zomerseizoen

De zomertrainingen lopen ten einde. Het zomerseizoen hebben we afgewisseld met een baantraining en een bostraining. De baantraining hebben we gehouden op de atletiekbaan van av Cialfo en de bostraining gebeurde in de bossen en op de heidevelden rondom het hertenkampje aan de Dellenweg aan de rand van Epe. Voor alle leden was het een geslaagd en intensief zomerseizoen, waar vooral getraind werd op conditie en techniek. De zomertraining gebruiken we in voorbereiding op het winterseizoen. Wij zijn er klaar voor! Op naar de winter!

Ben je geïnteresseerd in de coolste hobby van Nederland?!?

Ben je geïnteresseerd in Schaatsen? Wil je het proberen om de coolste sport van Nederland onder de knie te krijgen? Dit kan! DSO biedt 3 proeflessen aan om te ervaren of schaatsen wat voor je is. Wanneer je lid wordt bieden wij de mogelijkheid om het schaatsen goed onder de knie te krijgen en de strijd aan te gaan tegen jezelf en andere schaatsers. Ook hebben wij herkenbare clubkleding, zodat je snel je schaatsvrienden kunt herkennen! Wil je weten of jij jezelf hebt verbeterd? Dit is te meten! Dit doen we door wedstrijdschaatsen. DSO bied schaatstrainingen aan vereniging voor jong en oud.

Ben je geïnteresseerd? Of heb je vragen? Neem dan contact op met Antoinet Prins via info@dso-epe.nl

 

LIKE en volg ons op Facebook

DSO is te volgen op Facebook. Op de Facebookpagina van DSO Epe zijn foto’s en (live) video’s te vinden van de zomer -en wintertrainingen van DSO. Wil je ons graag volgen? Like onze pagina

Wil je meeschaatsen? word nu lid! en doe met ons mee.