14 april 2024

Jurydag 13-10-2012

Op zaterdagmiddag 13oktober om 15.00uur waren alle jury leden uitgenodigd bij de familie Vos aan de Duisterestraat om ze te bedanken voor hun inzet en de vrije tijd die ze doorbrachten op de ijsbaan om zodoende het wedstrijd gebeuren voor de wedstrijdrijders in goede banen te leiden want tijdens een wedstrijd zijn er wel 16 vrijwilligers nodig.

Jurydag 13-10-2012 (13)

Bennie Jacobs en Riet Schakelaar stoppen dit jaar met het jury werk en werden door het bestuur met een bos bloemen en een opgeborduurd badlaken door Gradus bedankt voor hen inzet van de afgelopen jaren.

Ook werd de vrijwilliger van D.S.O gehuldigd namelijk Teunie en Herman Albers deze komen helemaal uit Friesland om hand en span diensten te verrichten bij D.S.O en ontvingen hiervoor de wisselbeker en een bloemetje wat Teunie en Herman zeer waardeerden.

Na dit alles werden er 8 ploegen geformeerd om een rondje te gaan klootschieten de start aan de Duisterestraat vandaar naar de Schotweg, Lage Veenweg, Jachtlustweg, Rietberglaan en via de Schotweg weer terug naar het Begin.

De teams vertrokken met droogweer maar halverwege het parcours werden de hemel sluizen geopend en kwam het water met bakken naar beneden desondanks bleef de stemming er optimaal in en kwam ieder als een verzopen kat terug en kon zich warmen in de lekker verwarmde tent waar onder het genot van een drankje en een heerlijke B.B.Q even werd terug geblikt op het voorgaande seizoen en een vooruit bliknaar het aankomend seizoen.

Is jureren bij het wedstrijd schaatsen misschien iets voor je neem dan contact op met de coördinator Bart van Amersfoort email v.amersfoortb@upcmail.nl

Mark, Gradus en verdere hulp bij deze middag namens ons allemaal bedankt voor deze geslaagde bijeenkomst en hopelijk tot volgend jaar maar dan met beter weer.

Wil je meeschaatsen? word nu lid! en doe met ons mee.